Køb og salg af dødsboer
Vi giver altid et fornuftigt og seriøst tilbud

For at kunne give et realistisk bud på et dødsbo, skal vi naturligvis ud og se det først, og vi mødes altid sammen med arvinger eller bobestyrer på adressen, for at gennemgå boet i god ro og orden.

 

Vi sætter altid god tid af til i fællesskab at gennemgå boet, og efter besigtigelse afgiver vi et tilbud på de effekter, der ønskes solgt og/eller afhentet.

 

Vi afhenter gerne imod betaling, ligesom vi gerne betaler for dødsboer med værdier, og der er naturligvis også en tredje mulighed, når det hele bliver gratis hvis eventuelle værdier går nogenlunde lige op med de omkostningerne for rydningen.

 

En aftale er altid skriftlig og vi skal have en fuldmagt til at vi må påtage os opgaven, således at der ingen misforståelser bliver, og ingen overraskelser.


Eventuelle fundne personlige papirer fra afdøde bliver altid behørigt destrueret, ligesom vi altid fejer efter os, og skulle der være ønske om en ekstra slutrengøring arrangerer vi naturligvis også dette til fornuftig pris.

 

Vi kan arrangere pakning og transport af effekter til arvinger i både ind- og udland. Samtidig kan vi tilbyde kortvarig opbevaring af effekter på sikret magasin.

 

Alle opgaver påtages, store som små.

Vi vil altid udføre et

ordentligt arbejde
og efterlade godt indtryk

Copyright Bo-Specialisten 2015 - all rights reserved

Kontakt os på telefon 3030 7017